Insert alt text here
Nytt fra Kongsberg Næringsforum

Vi har fornyet oss, og er stolte over å kunne sende ut et forbedret nyhetsbrev.  Vi jobber også med å friske opp nettsidene våre, og gleder oss til å kunne presentere dem i løpet av høsten.

Om litt over en uke braker det løs igjen!  Årets høydepunkt – Jazzfestivalen – setter byen på hodet fra onsdag 5. juli. Vi er med på åpningsdagen med den storstilte konferansen Bebop & Business med overskriften Heart, soul and money - lar det seg forene?  Og når siste låten er spilt, og slitne festivaldeltagere har karret seg hjem blir Kongsberg stilt inn på feriemodus. Men i august starter vi opp med nye krefter, og vi har en rekke spennende aktiviteter og prosjekter utover høsten. 


Vi ønsker dere alle fantastiske jazzdager
og en riktig god sommer!

 
Hva skjer i KNF
Insert alt text here
Det er fortsatt noen plasser igjen..
Programmet er ferdig - og det er ikke småtteri du kan oppleve denne dagen.  Statsminister Erna Solberg, NHO-direktør Kristin Skogen Lund, LO-leder Hans Christian Gabrielsen og Islands likestillings-minister Thorsteinn Viglundsson er blant en rekke spennende foredragsholdere.
Se programmet og meld deg på →
Insert alt text here
Ny konferanse på Kongsberg
19. september ønsker Kongsberg Gruppen og Norsk Industri velkommen til ”Industriens yrkesfagkonferanse” på Krona.  Hit kommer blant annet konsernsjef i Kongsberg Gruppen Geir Håøy, fagopplæringssjef i Buskerud Olav Horne og Sindre Beyer fra Try.  Det vil også bli arrangert flere bedriftsbesøk.  Konferansen vil ha særlig fokus på rekruttering av elever og lærebedrifter til fagopplæring.  – Pilene peker feil veg for industrifagene, og vi vil sammen med firmaet Try sette i gang tiltak for å snu trenden, sier Norsk Industri.  Videre understreker de at rekruttering av jenter vil få ekstra oppmerksomhet.
 
Målgruppen for konferansen er blant annet HR- og opplærings-ansvarlige i industrien, ledere og styrer i opplæringsbedrifter, rådgivere og lærere i industrifag. 
Les mer og meld deg på konferansen her →
Insert alt text here
Møt Tom H. Andersen og Data Respons
«Vår misjon er å få kunden til å lykkes» 
 
Data Respons har 17 års fartstid på Kongsberg.  Tom Holtermann Andersen har vært med i 16 av dem, og har ledet kontoret siden 2005. Aktuell med minglefrokost på Bebop & Business.  Data Respons har alltid hatt sitt eget arrangement under jazzen.  I år har de for første gang slått seg sammen med Bebop & Business, og byr på gratis frokost og hyggelig mingling før konferansen starter.
Her kan du lese hele artikkelen →
Meld deg på til gratis minglefrokost på Bebop & Business→

© 2013 Kongsberg Næringsforum SA
Unsubscribe    |    View this email in your browser