Vi håper dere alle har hatt en flott sommer, og har kommet godt i gang etter at siste dukkert er unnagjort, og sommertøyet er lagt bort.  Her i KNF står aktivitetene i kø utover høsten.  Vi setter i gang en ny rekke med frokostmøter, og høstens første tema er "Samfunnsansvar".  Deretter følger vi på med "Trender i arbeidslivet" og "Effekten av Stortingsvalget for arbeidsgivere".  
Følg med i vår kalender for å se hva som skjer!

Vi er også i full gang med vår besøksrunde til dere medlemmer.  Det er viktig for oss å vite hva som skjer ute, og om vi kan bidra for å gjøre deres arbeidshverdag enklere og bedre.  Derfor setter vi stor pris på at dere setter av tid til oss, og så langt har vi hatt mange lærerrike og spennende samtaler med flere av dere.
Insert alt text here
Autonomi & Kunstig Intelligens
Kongsberg Summit har endret navn til Technology Summit Kongsberg, og vil i år by på en rekke dyktige foredragsholdere som tar opp autonomi, kunstig intelligens og design innen mange bransjer. 
Vi vil få høre om disse emnenes betydningen for store skifter i storsamfunnet – og for hvilke endringer som garantert vil påvirke oss som enkeltmennesker..

Er vi klare for disse endringene? Klarer vi å se mulighetene i teknologien? Tør vi ønske autonomien velkommen? Makter vi å håndtere utfordringene i omveltningene i samfunns- og arbeidsliv? Alt dette – og mye mer får du på Technology Summit!
Se hvem som kommer, og meld deg på her →
Insert alt text here
Er din bedrift med på Yrkesmessa?
Kongsbergskolen inviterer til Yrkesmesse torsdag 14. september kl. 09.30 – 15.00 og 17.00 – 19.00 i Idrettshallen i Kongsberg.
 
Yrkesmessa skal gjøre ungdommen kjent med næringslivet i regionen og de mulighetene for å få en fremtidig arbeidsplass i hjembyen. Yrkesmessa skal vise hva som finnes av fag/yrker og muligheter innen privat og offentlig sektor i Kongsberg og omegn.
 
Nytt i år er at vi utvider arrangementet med Åpent Hus fra kl. 17.00 – 19.00 hvor vi inviterer spesielt foresatte, elever fra Kongsberg videregående skole, NAV og AI.
Les mer om Yrkesmessa her →
Insert alt text here
Ønsker du å tiltrekke deg unge kloke hoder?
Har du lyst til å gi nyutdannet en unik start i arbeidslivet og solid kjennskap til regionens næringsliv?

Kongsberg Næringsforum og Høgskolen i Sørøst-Norge planlegger nå oppstart av "Trainee Kongsberg" - et nytt traineeprogram spesielt for unge som ønsker å gjøre karriere i Kongsberg.
Les mer om programmet og meld deg på informasjonsmøte 26. september →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
www.knf.kongsberg.no
Unsubscribe    |    View this email in your browser