Programmet vårt for høsten er godt i gang, og det skjer mye hos oss om dagen.  Mange av dere var sikkert med på både Yrkesmessa og Boligdagen - begge arrangementene var svært vellykket, og vi takker alle som stilte opp.

De nærmeste dagene og ukene har vi mye å by på.  Allerede på onsdag kommer adm.direktør Vibeke H. Madsen i organisasjonen VIRKE  for å snakke om neste Stortingsperiode sett fra arbeidsgivers vinkel.  Deretter følger Waterhole om arbeidsglede, og kommunens workshops for handels-, reiselivs- og opplevelsesnæringene.  I oktober vil også den internasjonale konferansen Tech Town for første gang arrangeres på Kongsberg.  Forhåpentligvis vil dette bli en årlig hendelse, og du kan lese mer om Tech Town lenger ned i nyhetsbrevet.

Alt dette skjer mens vi lader opp til årets store begivenhet, Technology Summit 2017 torsdag 9. november.  

Dagen etter Technology Summit presenter Semcon Devotek og HSN en ny konferanse i Kongsberg. Applied Autonomy Summit går av stabelen i KRONA fredag 10. november, og fokuset denne dagen er hvordan autonomi og kjøretøy brukes til nyskapning, bærekraft og verdiskapning! Konferansen gir deg et innblikk i utviklingen fra samfunnsvitere, teknologer og bedriftsledere. 

Vi oppfordrer til å følge med på vår "Hva skjer"-kalender.
Insert alt text here
Technology Summit Kongsberg 2017
Har du hørt om Norges Digitale Testarena?  På Technology Summit presenterer vi prosjektet som er et fyrtårn for nyskaping!  Kongsberg tar viktige posisjoner for framtiden, og på årets konferanse står flere nyheter på programmet.

Technology Summit Kongsberg – Norges viktigste konferanse og møteplass for teknologi, innovasjon, industri og politikk! Torsdag 9. november samles toppledere fra Norges viktigste og mest innovative bedrifter i kreativ dialog med politikere og ledere fra embetsverk, virkemiddelapparat og akademia!
Se hva du får på Technology Summit →
Insert alt text here
Tech Town 2017 i Teknologibyen
17-20. Oktober i Teknologibyen Kongsberg: 2 dager med workshops – 2 dager med konferanse
 
NDC TechTown 2017 er en internasjonal software-konferanse som fokuserer på software for produkter med temaer som C++, Embedded, Arkitektur, Machine Learning, Python m.m.  NDC sin visjon er en årlig Tech-festival-uke som trekker deltagere og speakere fra hele verden.  På sikt kan konferansen vokse og inkludere flere temaer enn det som er representert i dag.  I tillegg til å være en faglig sterk konferanse, fokuserer NDC på opplevelsen og det positive som skjer rundt selve konferansen. Med fantastisk mat og sosiale arrangementer er rammen satt for en inspirerende uke for utviklere i Kongsberg.
 
Speakere
Flere av verdens mest kjente speakere innen embedded og C++ skal presenterer på konferansen. Andrei Alexandrescu, Dan Saks, James Lewis, Mathias Brandewinder, Venkat Subramaniam for å nevne noen.
Les mer om Tech Town her →
Insert alt text here
Kommunen inviterer til workshops
Den positive utviklingen Kongsbergsamfunnet har hatt gjennom mange år er drevet av at industrien lykkes internasjonalt. Et samstemt næringsliv pekte i januar på industrien som viktigste vekstdriveren i lokalsamfunnet. 
 
Kommunens spørsmålene til dere som driver innen handel eller reiseliv og opplevelser er hvordan kan din næring gjøre nytte av dette til egen vekst og utvikling? og hvordan kan din næring være med å underbygge Kongsbergs attraktivitet for internasjonale virksomheter?

Nå kan du bli med og legge grunnlaget for din bransjes fremtid i Kongsberg!
Se datoene og meld deg på her →
Insert alt text here
Trainee Kongsberg
26. september introduserte vi Trainee Kongsberg for våre medlemmer. Kongsbergregionen har mange spennende jobbmuligheter for personer med høyere utdanning. Trainee Kongsberg er et samarbeid mellom Kongsberg Næringsforum, Høgskolen i Sørøstnorge (HSN) og bedrifter i regionen. Frem mot 1 desember, vil vi ta kontakt med bedrifter i Kongsbergregionen for å informere om konseptet. 
For å få vite mer om programmet klikk her →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser