Nytt år og nye muligheter!  Vi i KNF har store ambisjoner for 2018.  Tilbakemeldingene vi får fra dere som er våre medlemmer og samarbeidspartnere, er at de viktigste vi gjør er å drive forum og møteplasser for næringslivet.  Derfor vil vi styrke disse aktivetene i året som ligger foran oss.  I året som ligger foran oss vil også mange viktige politiske avgjørelser  tas, Statens Vegvesen jobber videre byggingen av E 134, og sammen med dere jobber vi i KNF med en ny handels- og reiselivsstrategi. 

En annen storsatsing fra vår side er lanseringen av vår splitter nye arena; Merge'n Mix.  En dag for spennende og nyttige møter, og med en storslagen årsfest der hele byens næringsliv får feire seg selv.  

Vi oppfordrer til å følge med på vår "Hva skjer"-kalender.
Foto: Krona.no
Serviceprisen 2018
Sammen med Laagendalsposten og Høgskolen i Sørøst-Norge er vi allerede i gang med nominasjonsprosessen for årets Servicepris.  Det er fordi prisutdelingen flyttes fra Bebop & Business i juli til vår egen nye Årsfest 15. mars.

Folkets nominasjoner avsluttes 22. januar, og etter den datoen vil dere fortløpende presenteres for årets nominerte.
Les mer om årets Servicepris her →
Insert alt text here
Opplevelsesnæringen på visningstur
Kongsberg Næringsforum inviterte i samarbeid med flere lokale reiselivsaktører våre medlemsbedrifter til en gratis felles visningstur tirsdag 16. januar.  Vi ønsket på denne måten å bidra til økt kjennskap til hverandre, og ikke minst til hverandres tilbud og produkter!

Økt kunnskap om lokale bedrifter, og styrkede relasjoner til de andre aktørene i området, vil hjelpe oss å gjøre anbefalinger til kunder og gjester enklere og mer preget av kvalitet.
Les mer og se bilder fra turen →
Insert alt text here
– Det er for komplisert og for detaljert
Bare én av tre som skal ut, søker offentlig hjelp.
 
Bare én av tre norske bedrifter som vil satse internasjonalt, har bedt offentlige etater om hjelp. Nettverk med andre bedrifter er mer populært.  Det viser en omfattende kartlegging Det norske handelskammerforbund har gjort blant 1.438 bedrifter.
 
Kartleggingen er gjennomført av Advicia i samarbeid med DNH. 
Les mer her →
Insert alt text here
Frokostmøte "Praktisk Styrearbeid"
Er du, eller skal du bli et styremedlem? Er du daglig leder og skal rapportere til et styre? Da bør du få med deg EY’s miniseminarom praktisk styrearbeid  onsdag 31. januar!  

Endringene i reglene om utbytte og kapitaluttak medfører utvilsomt økt ansvar for styret. Vi ser på hva dette kan innebære i det praktiske styrearbeidet. Vi ser også på noen praktiske tips i forhold til tolkning av regnskapstall og hvor man finner de «røde flaggene».  Blant temaene som blir behandlet er hva som kjennetegner et godt styrearbeid, hvilket ansvar og plikter styret har og hvor vi finner de «røde flaggene» i regnskapstallene.

Foredragsholdere er advokat Ingvild O. Kaagen (EY) og statsautorisert revisor Terje Langedok (EY).
Meld deg på her →
Insert alt text here
Få siste nytt om nye E-134
Tirsdag 13. februar kommer prosjektleder i Statens Vegvesen Tom Hedalen til oss for å fortelle om siste nytt på nye E-134, og planene fremover.  Hvordan vil skilting og informasjon langs den nye strekningen bli?  Hva vil dette ha å si for din virksomhet?

Nye E-134 vil ha en effekt på alle som bor, jobber og driver virksomhet i Kongsberg.
Les mer og meld deg på her →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser