Foto: Krona.no
Vi er stolte av å kunne presentere Kongsbergs nye B2B-møteplass og den første B2B-messen i KNFs regi. 
 
Her får du muligheten til å gjøre deg og din bedrift kjent, og møte bredden av byens næringsliv fra ulike bransjer. En dag som kan gi deg nye samarbeidspartnere og kunder!  Vår målsetting med dagen er å åpne dører for ny business og nye muligheterfor deg! Dagen skal synliggjøre mangfoldet i næringslivet, rive ”siloene” og gi deg en liten dose faglig påfyll.
 
Les mer om Merge'n Mix →
Insert alt text here
KNFs Hederspris 2018
KNF jobber for å skape vekst og sikre at Kongsberg og regionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å jobbe, leve og bo her.  

Nå etablerer vi vår egen Hederspris for å løfte frem personer eller bedrifter som bidrar i dette arbeidet.  Kandidater til KNFs Hederspris gjør noe utover egen virksomhet og egeninteresse innen næringlivet, og setter spor også utenfor egen bransje.
 
Prisen skal for første gang deles ut under KNFs årsfest (som du kan lese mer om i neste nyhetsbrev om en uke) 15. mars i år. 
Les mer om prisen her →
Insert alt text here
PopUp Kongsberg
En pop-up er en mulighet. Det er et lokale eller en butikk som kan huse varierende innhold fra uke til uke.

Pop-up arrangeres i Kongsberg 16/4 til 24/6 i år.  Vi vil stimulere til  entreprenørskap, gi en arena for læring og se om slike stunt  fungerer. For å finne ut det, må dette gjennomføres så det virkelig smeller, og derfor trenger vi gode deltakere - vi trenger DEG!

Velkommen til orienteringsmøte tirsdag 30. januar eller tirsdag 6. februar!
Les mer her →
Insert alt text here
Lederforum onsdag 7. februar kl. 14-16
Hvordan bygge gode team og god kultur?
– Informasjon, involvering og forventning


Er det forskjell på privat og offentlig sektor knyttet til hvilken måte ledelse utøves – er behovet for ledelse det samme? Ole Gustavsen’s erfaring er at det er store forskjeller og at det er mange årsaker til at det!
 
Forskjeller i kultur og fokus er ganske avgjørende – sammen med forventning. Universitets- og høyskolesektoren er kompetanse-tung og har en relativt lang og stolt historie å forvalte – da er det krevende å omstille seg til nye krav og endringer.  Ole Gustavsen har vokst opp på Kongsberg og er utdannet snekker, designer og arkitekt. Han har jobbet 20 år i det globale Snøhetta – 15 av dem som daglig leder, sitter også som leder av nettverket av Nordiske og Baltiske arkitektutdanninger og er medlem av EU-kommisjonens underutvalg for akkreditering av profesjonsutdanninger.  Få med deg Ole Gustavsen’s betraktninger og erfaringer om temaet! Møtet er gratis – meld deg på innen 5. februar!
Møtet er gratis - meld deg på her →
Insert alt text here
Nytt personvernregelverk
Har du hørt om GDPR? Vet du hva det vil bety for din bedrift?
 
EUs forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR), blir norsk lov i 2018. Det betyr at vi får nye regler for personvern i Norge. Det nye regelverket gir alle virksomheter nye plikter, og enkeltpersoner får nye rettigheter.
 
Kongsberg Næringsforum arrangerer i samarbeid med Svensson Nøkleby Advokatfirma frokostseminar om det nye regelverket. Advokatene fra Svensson Nøkleby har lovet en praktisk gjennomgang, og vil gi dere en klar forståelse for hva den en enkelte bedrift må gjøre for å oppfylle de nye kravene som stilles. Seminaret er tilpasset små og mellomstore bedrifter.
Meld deg på i dag →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser