Insert alt text here
Foreslå din kandidat til KNFs Hederspris
Sammen med Sparebank1 Buskerud Vestfold og KONGSBERG Gruppen er vi stolte over å snart skulle dele ut KNFs Hederspris for aller første gang. Nå vil vi ha deres forslag til gode kandidater!
 
KNF jobber for å skape vekst og sikre at byen og regionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å leve og bo her og målet med prisen å hedre personer eller bedrifter som bidrar til dette. Kandidaten til KNFs Hederspris vil derfor være en person eller bedrift som gjør noe positivt for Kongsbergs næringsliv utover egen virksomhet og egeninteresse, og gjerne noen som setter spor også utenfor egen bransje.
Les mer om prisen her og send inn ditt forslag →
Foto: Krona.no
Hold av dagen og kvelden torsdag 15. mars.  Da introduserer vi Merge’n Mix!  Dette er Kongsbergs nye B2B-møteplass og den første B2B-messen i KNFs regi.  Dagen avsluttes med vår aller første årsfest.

Gjør deg og din bedrift kjent, og møt bredden av byens næringsliv fra ulike bransjer. Dette er en dag som kan gi deg nye samarbeidspartnere og kunder!  Vår målsetting er å åpne dører for ny business og nye muligheter for deg!
 
På kvelden pynter vi Smeltehytta på Bergverksmuseet til fest, og inviterer alle våre medlemmer til å feire seg selv! Det skal vi gjøre i godt selskap med god mat og drikke, og vi skal ære de som æres bør gjennom taler og priser.
Les mer om Merge'n Mix og meld deg på →
Insert alt text here
Konkurranseutlysning PopUp
En pop-up er en mulighet. Det er et lokale eller en butikk som kan huse varierende innhold fra uke til uke.  Nå utlyser vi konkurranse om å delta i Pop-up Kongsberg i perioden 16. april – 24. juni 2018.
 
Kongsberg kommune, Kongsberg Næringsforum, Høyskolen i Sørøst-Norge og Etablererkontoret har gått sammen om å arrangere pop-up i Kongsberg. 
 
Vi trenger DEG:
- som har en idé til en butikk eller kommersiell virksomhet, og vil prøve det ut i en kort periode for å se om du får kunder.
- som driver en virksomhet, men vil prøve ut et nytt konsept, produkt eller marked.
- som har et ønske om å starte butikk eller annen publikumsrettet, kommersiell virksomhet, og vil prøve ut ferdighetene dine.
 
Deltakerne får tilgang til lokalene i 1-2 uker. Frist for søknad er 1. mars. Deltakere som blir plukket ut, blir orientert 8. mars.  Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til orienteringsmøte på Innovasjonsloftet tirsdag 6. februar. Les mer om møtet her >
Les mer her →
Insert alt text here
Lederforum onsdag 7. februar kl. 14-16
Hvordan bygge gode team og god kultur?
– Informasjon, involvering og forventning


Er det forskjell på privat og offentlig sektor knyttet til hvilken måte ledelse utøves – er behovet for ledelse det samme? Ole Gustavsen’s erfaring er at det er store forskjeller og at det er mange årsaker til at det!
 
Forskjeller i kultur og fokus er ganske avgjørende – sammen med forventning. Universitets- og høyskolesektoren er kompetanse-tung og har en relativt lang og stolt historie å forvalte – da er det krevende å omstille seg til nye krav og endringer.  Ole Gustavsen har vokst opp på Kongsberg og er utdannet snekker, designer og arkitekt. Han har jobbet 20 år i det globale Snøhetta – 15 av dem som daglig leder, sitter også som leder av nettverket av Nordiske og Baltiske arkitektutdanninger og er medlem av EU-kommisjonens underutvalg for akkreditering av profesjonsutdanninger.  Få med deg Ole Gustavsen’s betraktninger og erfaringer om temaet! Møtet er gratis – meld deg på innen 5. februar!
Møtet er gratis - meld deg på her →
Insert alt text here
Nytt personvernregelverk
Torsdag 8. februar kl. 8.00 - 10.00

Har du hørt om GDPR? Vet du hva det vil bety for din bedrift?
 
EUs forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR), blir norsk lov i 2018. Det betyr at vi får nye regler for personvern i Norge. Det nye regelverket gir alle virksomheter nye plikter, og enkeltpersoner får nye rettigheter.
 
Kongsberg Næringsforum arrangerer i samarbeid med Svensson Nøkleby Advokatfirma frokostseminar om det nye regelverket. Advokatene fra Svensson Nøkleby har lovet en praktisk gjennomgang, og vil gi dere en klar forståelse for hva den en enkelte bedrift må gjøre for å oppfylle de nye kravene som stilles. Seminaret er tilpasset små og mellomstore bedrifter.
Meld deg på i dag →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser