Insert alt text here
Skynd deg å nominere til Hedersprisen
Den 20. februar lukker vi for nominasjoner til Hedersprisen!
 
Det har kommet inn flere forslag til gode kandidater, men vi ønsker oss flere!  Etter at nominasjonsperioden avsluttes, vil juryen gå gjennom alle forslag og finne frem til en verdig vinner.  

Juryen som skal avgjøre hvem som kan ta med seg KNFs aller første Hederspris hjem er ordfører Kari Anne Sand, Torstein Aakre fra Sparebank1, Hans Petter Blokkum fra Kongsberg Gruppen, Grete Karin Berg fra NHO Buskerud, Håvard Fossbakken fra Kongsbergregionen, Else Storaas fra Søstrene Storaas Hotell, Ingvild Sedahl fra Kongsberg Innovasjon og Berit Storfossene fra Kongsberg Næringsforum.

Juryen undertstreker at de ønsker jeg variasjon i nominasjonene; unge som gamle - nyetablerte eller noen med lang fartstid - store og små bragder!
Nominer din kandidat her →
Insert alt text here
De nominerte til Serviceprisen er klare
Det har kommet inn mange forslag til Serviceprisen 2018, og endelig er de seks nominerte klare.  Du kan stemme på din favoritt på Laagendalsposten.no.

De nominerte er:
Junior
Vinmonopolet
Montèr
Skin Tonic
Alliance Optikk optiker Wegar Hogstad
Roys Selskapsmat

Prisutdelingen skjer på vår Merge'n Mix Årsfest 15. mars.
Les mer på LP →
Insert alt text here
Hvordan beskytte forretningshemmeligheter?
Frokostmøte onsdag 28. februar kl. 8.00 - 9.30

Hva er du mest redd for at konkurrentene dine skal få kjennskap til?  Holder virksomheten din godt nok på sine forretningshemmeligheter?  Hva skjer når ansatte slutter eller begynner?  Dette kan du lære mer om, i tillegg til grunnleggende kunnskap om forretningshemmeligheter.

Kongsberg Næringsforum arrangerer i samarbeid med Svensson Nøkleby Advokatfirma frokostseminar om forretningshemmeligheter. Svensson Nøkleby har lovet en praktisk gjennomgang, som vil passe både nyoppstartede virksomheter og etablerte.
Meld deg på her →
Insert alt text here
Miniseminar om SkatteFUNN
Onsdag 7. mars kl. 9.00 – 19.00 hos Kongsberg Innovasjon
 
SkatteFUNN er en skattefradragsordning for kostnader knyttet til forskning og utvikling. Ordningen bidrar årlig til ca 2,7 mrd. i skattelette for norske bedrifter. Etter miniseminaret vil du være i stand til å gå i gang med å søke om SkatteFUNN-godkjenning for ditt prosjekt. 
 
SkatteFUNN kan bidra med finansiering når du skal utvikle en ny eller bedre vare, tjeneste eller produksjonsprosess.  
 
Ved å delta på miniseminar vil du få veiledning og verktøy som setter deg i stand til å søke SkatteFUNN-godkjenning for ditt FoU-prosjekt, og øke sjansene for at ditt prosjekt blir godkjent.
Meld deg på i dag →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser