Insert alt text here
Se hvem som kommer
Har du meldt deg på til Merge'n Mix B2B-messe 15. mars? Meld deg på nå for å være sikker på å få plass!
 
Kongsberg Maritime (KM) er blant de store virksomhetene som deltar under M&M. Under åpningen av arrangementet vil Anne Toril Kasin, Development and support manager, Supply Chain og Terje Løver Andersen Category Manager, Supply Chain fra innkjøpsavdelingen i KM snakke med konfransier Per Skøien om hvilke rutiner de har på sine innkjøp. Deltakerne vil også få høre om hvordan KM ser på lokale virksomheter som sine leverandører.
 
Som deltaker på Merge’n Mix får du muligheten til å knytte nye, og forhåpentligvis fruktbare, kontakter både på stand og under  speed date-sesjonen. Hver speed date varer i ti minutter. Det betyr at man må være forberedt og tydelig på sin date som å få maks ut av møtene.
 
I forkant av speed datene vil partner Erik Gabrielsen i kommunikasjonsbyrået Godt Sagt gi noen nyttige tips omkring hvordan man gjør seg interessant på kort tid. Gabrielsen har bred erfaring som strategisk rådgiver rundt både merkevarebygging og kreative konsepter i Norge og utenlands.
Se hvem som kommer →
Insert alt text here
Hvordan beskytte forretningshemmeligheter?
Frokostmøte onsdag 28. februar kl. 8.00 - 9.30

Hva er du mest redd for at konkurrentene dine skal få kjennskap til?  Holder virksomheten din godt nok på sine forretningshemmeligheter?  Hva skjer når ansatte slutter eller begynner?  Dette kan du lære mer om, i tillegg til grunnleggende kunnskap om forretningshemmeligheter.

Kongsberg Næringsforum arrangerer i samarbeid med Svensson Nøkleby Advokatfirma frokostseminar om forretningshemmeligheter. Svensson Nøkleby har lovet en praktisk gjennomgang, som vil passe både nyoppstartede virksomheter og etablerte.
Meld deg på her →
Insert alt text here
Miniseminar om SkatteFUNN
Onsdag 7. mars kl. 9.00 – 19.00 hos Kongsberg Innovasjon
 
SkatteFUNN er en skattefradragsordning for kostnader knyttet til forskning og utvikling. Ordningen bidrar årlig til ca 2,7 mrd. i skattelette for norske bedrifter. Etter miniseminaret vil du være i stand til å gå i gang med å søke om SkatteFUNN-godkjenning for ditt prosjekt. 
 
SkatteFUNN kan bidra med finansiering når du skal utvikle en ny eller bedre vare, tjeneste eller produksjonsprosess.  
 
Ved å delta på miniseminar vil du få veiledning og verktøy som setter deg i stand til å søke SkatteFUNN-godkjenning for ditt FoU-prosjekt, og øke sjansene for at ditt prosjekt blir godkjent.
Meld deg på i dag →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser