Insert alt text here
Se bildene fra Merge'n Mix 2018
Tusen takk til alle dere som var med å gjøre vår aller første Merge'n Mix til en suksess!

Torsdag 15. mars og Merge'n Mix B2B-messe går inn i historien som en dag vi vil se tilbake på med stolthet.  Med over 40 bedrifter på stand og speed dating ble det bedre enn vi hadde drømt om.

Under dagen var Tor Magnus Anfinnsen fra Tema Innovasjon tilstede og foreviget stemingen og det som skjedde i Smeltehytta!
Se bildene fra B2B-messa her →
Insert alt text here
PopUp-deltagerne er klare!
Mandag 23. april åpnes dørene til PopUp Kongsberg i Storgata 24. Endelig er deltakerne klare, og vi har mye spennende å se frem til.
 
Endelig kan vi presentere de heldige som får prøve seg i PopUp-lokalene i Storgata denne våren.  Noen av deltakerne skal drive butikk i én uke, andre to. Siste deltaker er ferdig 23. juni. Da vil det bli kåret en vinner som får anledning til å drive butikk i lokalene under Jazzfestivalen.
Se hvem og hva som kommer her →
Insert alt text here
Nytt og nyttig fra PST og politiet
Onsdag 21. mars kl. 8.30 – 10.00 (frokost fra kl. 8.00)
 
PSTs åpne trusselvurdering
Nasjonal Trusselvurdering 2018 - hva betyr dette for deg og din bedrift? Fremmede makter bruker konferanser, seminarer og arbeidsplasser til å rekruttere agenter. Slik rekruttering, kartlegging av virksomheter og kritisk infrastruktur og såkalte «nettverksoperasjoner» utgjør de mest alvorlige utfordringene knyttet til fremmede staters etterretningsvirksomhet i år.

Arbeidslivskriminalitet - det angår alle
Næringslivkoordinator Jarl M. Pedersen i Sør-Øst politidistrikt vil informere om politiets arbeid med forebygging, avdekking og etterforsking av arbeidslivskriminalitet. Hvilken rolle kan næringslivet i Kongsbergregionen ta i dette arbeidet? Pedersen vil også berøre hvordan Sør-Øst politidistrikt vil samhandle med næringslivet for å forebygge annen kriminalitet i og mot næringslivet i regionen.
Meld deg på i dag →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser