Insert alt text here
Rolf Qvenild fikk Hedersprisen
Rolf Qvenild har en fantastisk historie på Kongsberg. Han har jobbet for å styrke det teknologiske miljøet her helt fra han kom hit på 60-tallet og frem til i dag. Ikke minst har hans engasjement for å knytte næringsliv og akademia nærmere sammen skapt grobunn for kreativitet, nyskaping og arbeidsmuligheter.
 
Selv nå i sitt åttiende år jobber han fortsatt med å undervise studenter, øke samhandlingsgraden mellom Akademia og næringslivet og med å styrke Kongsberg sin posisjon i den internasjonale konkurransearenaen. 
Se hele begrunnelsen for hederprisen her →
Insert alt text here
Serviceprisen gikk til Junior
Det var rekordhøy oppslutning om serviceprisen i år, med nærmere 100 forslag på bedrifter og over 2000 som har vært inne og stemt på de seks kandidatene. Vinneren utmerket seg ved at de skårer høyere enn gjennomsnittet av de andre på samtlige områder.  Tilgjengelighet er det området som får høyest vurdering.
 
De som har stemt legger spesiell vekt på den personlige servicen -at de får individuell og ærlig oppmerksomhet av personalet. Et eksempel på en representativ kommentar er denne: Usedvanlig hyggelig og serviceinnstilt personale. Flinke til å hjelpe meg å finne det jeg trenger. Ser deg fra du kommer inn døren og gir deg samtidig tid til å gå på egenhånd i butikken. Vinneren er en bedrift med lange tradisjoner i Kongsberg – vi gratulerer Junior med hedersbetegnelsen Årets Servicebedrift i Kongsberg.
Her kan du se bildene fra festen og utdelingen →
Insert alt text here
Vi holder stengt i påskeuken
Kongsberg Næringsforum holder kontoret stengt i påskeuken.

Skulle det oppstå et behov for sertifiseringer eller ATA-carnet i løpet av påsken finner dere kontakt info. på våre nettsider
 
Men ønske om en riktig god påske !
Kontaktinformasjon ved hasteoppdrag →
Insert alt text here
Hva skjer rett over påske?
Vi setter i gang med en rekke forum og møteplasser så snart vi er tilbake etter påskeferien.  Lederforum onsdag 4. april, Waterhole fredag 6. april og Frokostmøte "Hvordan beskytte forretningshemmeligheter" onsdag 11. april for å nevne noe.
Se hva som skjer etter påsken →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser