Insert alt text here
Viktig melding til deg som bruker eCert
Vi vil med dette informere alle brukere av eCertify om at eCertify har blitt kjøpt opp av essDOCS og at vi med det vil gå over til en ny digital platform for Certificate of Origin, TradeCert.  TradeCert-plattformen er utviklet med eksportører i tankene og er rask, fleksibel og enkel å bruke. 
 
Fra mandag den 9. april vil den nye plattformen være live. Eventuelle dokumenter som er søkt om via den eksisterende plattformen, eCertify, blir ikke behandlet etter den datoen. 
 
Dersom du er en eksisterende eCertify-bruker, vil din nye TradeCert-profil bli opprettet automatisk. Du må imidlertid hente nye innloggingsdetaljer – dette kan du gjøre når plattformen er live, 9. april. 
Les mer om overgangen til TradeCert her →
Insert alt text here
Frokostmøte onsdag 11. april
Hvordan beskytte dine forretningshemmeligheter?

Alle har vi konkurransefortrinn vi ønsker å holde for oss selv - uansett hvilken bransje vi driver i.  Hva er du mest redd for at konkurrentene skal få kjennskap til? Holder bedriften godt nok på sine forretningshemeligheter? Hvordan håndteres forretningshemmelighetene når ansatte slutter eller nye begynner?

Lær om disse temaene i tillegg til grunnleggende kunnskap om forretnings- hemmeligheter og annen IPR.

KNF-medlemmer gratis. Ikke medlemmer kr. 250,-.
Meld deg på her →
Insert alt text here
Skal du gi en sommergave i år?
Sentrumsgavekortet er egnet som bursdagsgave, til konfirmanten, bryllupsgaver og jubileer. Likedan til gaver i firmaet for kunder og ansatte.

Sentrumsgavekortet kan bestilles på vår hjemmeside, eller kjøpes i utvalgte butikker i Kongsberg.
Les mer om gavekortet her →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser