Insert alt text here
Næringsdepartementet på Kongsberg-besøk
Det er mange som vil besøke Kongsberg om dagen for å høre om alt det spennende som skjer her. KNF er ofte koordinator for disse besøkene, noe vi også var da NFD sist uke kom til byen.

Hvert år arrangerer Nærings- og fiskeridepartementet (NFD) "NFD ut i landet". Formålet med tiltaket er å synliggjøre NFD og de fagområder som departementet arbeider med, og samtidig legge til rette for at næringslivet kan komme med direkte innspill til departementets ansatte. 
 
12 personer fra  ulike avdelinger i departementet kom på besøk til Kongsberg onsdag 11. april. 
Les mer om besøket her →
Insert alt text here
Ordføreren inviterer til konferanse
Ordføreren i Kongsberg har gjennom mange år invitert næringslivet til en årlig konferanse med ulike og aktuelle tema.  Sammen med KNF har ordføreren og hennes stab satt sammen et spennende og innholdsrikt program for dagen.
 
I år er det reiseliv som står på agendaen. Overskriften for konferansen er «Reiseliv og besøksnæringen i Kongsberg – muligheter og utviklingspotensiale».
 
Konferansen er åpen for de som er interessert i dette temaet.
Les mer og meld deg på her →
Insert alt text here
KNF Selskapsmøte
Vi avholder selskapsmøte for driftsåret 2017 onsdag 2. mai kl. 17.00 i våre lokaler på Kirketorget 4.

Invitasjon med agenda, saksdokumenter m.m. vil bli sendt ut til alle våre medlemmer onsdag 18. april.
Se vedtektene våre for ytterligere informasjon →
Insert alt text here
Har du samtykket til å motta K-nytt?
Tidligere denne uka fikk du forhåpentligvis en e-post fra oss i forbindelse med den nye GDPR-forskriften som trer i kraft 25. mai i år.

Vi trenger ditt samtykke for å kunne sende deg K-nytt, invitasjoner og annen informasjon fra oss etter denne datoen.  Har du allerede samtykket, eller om du ikke ønsker e-post fra oss, kan du bare se bort fra denne meldingen.

Dersom du fortsatt vil motta nyheter, invitasjoner og informasjon fra oss, trenger vi ditt samtykke!
Klikk her for å gi ditt samtykke →
Insert alt text here
Vi innfører "no-show"-gebyr
Fra tid til annen opplever vi dessverre at antall påmeldinger og faktisk oppmøte på våre medlemsmøter varierer veldig.  Det ligger kostnader og mye arbeid bak slike medlemsmøter, både for foredragsholderne og for oss.

Derfor ser vi oss dessverre nødt til å innføre et "no-show"-gebyr på kr. 250,-.  Gir du oss beskjed om at du ikke kan komme før arrangementet starter selv om du allerede er påmeldt, vil vi selvfølgelig ikke belaste noe - og det er ingen tidsfrist for avmeldingene.

Vi håper på forståelse for dette.
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser