Insert alt text here
Invitasjon til møte om byutvikling
Mange har gode forslag til sentrumsutvikling, parkeringsreglement, biltrafikk og hyggelige uteområder i Kongsberg.  Men hvem har ansvaret?  Butikkene, kommunen eller gårdeierne?
 
Kongsberg kommune skal nå  i gang med å lage en plan for bruk av arealene i byen, og da vil diskusjonen om hva som skal være hvor, hvilke veier og gater som skal stenges, parkering osv bli et tema.
 
Vi i KNF har invitert Transportøkonomisk Institutt til en enkel workshop for å se om de kan gi oss noen gode innspill.  Dere som handelsdrivere og gårdeiere er viktige i denne prosessen, så vi oppfordrer dere alle til å stille opp for å bidra med gode innspill og ikke minst høre på hva forskning og erfaringen sier om temaet.  Vi har også invitert kommuneadministrasjonen og politikerne til møtet og da er det ekstra viktig at dere som næringsdrivende er der også!
Les mer og meld deg på her →
Insert alt text here
Bebop & Business åpner Jazzfestivalen
360°ledelse som drivkraft for utvikling!  

Buzzordet i disse tider er «endring».  Rask omstilling innen teknologi og marked, krever fokus og lederskap.  

Bebop & Business setter i år ledelse på agendaen, og retter et 360 graders blikk på hva et godt lederskap betyr for utvikling, resultat og klima i virksomheter.
Les mer og meld deg på →
Insert alt text here
Pindem
Nesten 60 forskjellige bedrifter i Kongsberg har allerede meldt seg på, og sikret seg tilgang til Pindem.  Målet med dette er å skape mer aktivitet i gatene, og bidra til at vi som er kunder enklere kan støtte våre lokale bedrifter, også online og fra mobilen.
 
Pindem poengterer er at de ikke skal konkurrere med eksisterende aktiviteter de ulike bedriftene har til enhver tid, men som et supplement til de aktiviteter som allerede foregår.  
Les mer her →
Insert alt text here
Nå finner du Dustbox i PopUp'en
Bjørn Erik Knutsen og Dustbox Systems inntar nå PopUp-lokalene i Storgata.  
 
Dustbox Systems  er laget for å gjøre arbeidsdagen lettere for alle typer håndverkere, vaktmestere og hobbysnekkere. Det er utviklet for et renere arbeidsmiljø, og for å holde orden på plassen der du jobber. 
Les mer om Dustbox her →
Insert alt text here
Vi kan ikke sende deg K-nytt uten samtykke
De nye reglene for personvern trer snart i kraft.  Da trenger vi ditt samtykke for å kunne sende deg K-nytt, invitasjoner og annen informasjon fra oss.  Har du allerede samtykket, eller om du ikke ønsker e-post fra oss, kan du bare se bort fra denne meldingen.
 
Dersom du fortsatt vil motta nyheter, invitasjoner og informasjon fra oss, trenger vi ditt samtykke!
Klikk her for å gi ditt samtykke →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser