Insert alt text here
Merkevaren Norge
Merkevaren Norge er temaet for årets Innovasjonstale.
 
Kongsberg // 7. juni 2018, kl. 13:00 – 15:00 
 
31. mai ble den digitale tjenesten The Explorer lansert av Statsminister Erna Solberg. Her skal norske, grønne løsninger matches med internasjonale behov og kjøpere. – Kall det gjerne et «Tinder» for næringslivet, sier statsminister Erna Solberg.  Målet er å øke eksporten gjennom profilering av norske løsninger. Her kan du lese mer om "The Explorer" >
 
Vi følger opp Innovasjonstalen med eget arrangement for BTV-regionen hvor vi spør: hva har dette å si for vår region, og hvordan kan næringslivet utnytte mulighetene i Norges økte satsing på eksport og merkevaren?
Les mer og meld deg på her →
Insert alt text here
«Grenseløst» samarbeid skaper business
Dette er siste Lederforum før sommerferien, og derfor møtes vi i lokalene til Opsahlgården onsdag 6. juni kl. 14.00 - 16.00.

I tillegg til innlegg fra Kongsberg Innovasjon, vil restaurantsjef, Stian Østland fortelle om at han selv erfart at samarbeid lønner seg. Stian vil by på sin historie, før vi får mulighet til å smake på noen av Opsahlgårdens godbiter.

For de som har lyst og anledning, nyter vi noen ettermiddagstimer i bakgården på Opsahlgården fra kl. 16:00. (Servering etter kl. 16:00 bekostes av den enkelte.)
 
Les mer og meld deg på →
Insert alt text here
Cera inntar PopUp
Anette og Christina med motebutikken Cera vil prøve ut Kongsberg.
 
Motebutikken Cera har, i følge Anette H. Solbakken, en stil som er unik og personlig.  Varene kommer i alle størrelser fra xs til xxl samt noe varer fra ZIZZI i store størrelser, og her kan du finne alt fra klær, sko og hårbøyler, til klokker smykker og interiør.
 
Butikken ligger i dag i Vestfossen sentrum, Storgata 33. Nå vurderer de å åpne i Kongsberg også, så PopUp er en unik mulighet, sier Anette
Les mer her →
Insert alt text here
Vil du delta på årets Boligdag?
Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer Boligdag i sentrum lørdag 15. september.
 
Her viser vi alt hva bransjen har å tilby, fra kjøp av tomter og boliger til rehabilitering av eksisterende boliger. 
 
Vi ønsker stands med boligrelaterte produkter og tjenester, som for eksempel bank/finans, kjøkken og bad, varmepumper og peis, solskjerming, belysning, gartnere, arkitekter og forsikring velkomne.  
Les mer og meld på din stand her →
Insert alt text here
Skattefunn
Forskingsrådet vil i samarbeid med Kongsberg Innovasjon og Kongsberg Næringsforum holde en workshop den 20. juni kl. 13.00 - 15.30 for å hjelpe bedrifter i søknadsprosessen til SkatteFUNN.

Her får du veiledning og råd som setter deg i stand til å søke SkatteFUNN-godkjenning for ditt FoU-prosjekt. Dette vil øke sjansene for at ditt prosjekt blir godkjent!  Trine Steen og Oddvar Grim fra Forskningsrådet holder seminaret.
Les mer og meld deg på her →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser