Insert alt text here
Start årets jazz med "Bebop & Business"
Buzzordet i disse tider er «endring».  Rask omstilling innen teknologi og marked, krever fokus og lederskap.
 
Bebop & Business setter i år ledelse på agendaen, og retter et 360 graders blikk på hva et godt lederskap betyr for utvikling, resultat og klima i virksomheter.
 
Noen bedrifter endrer organisasjons- og forretningsmodeller hyppig i troen på at det gir fleksibilitet og tilpasningsdyktighet. Men kreves det ikke øvelse for å bli mester? Har dagens virksomheter tid til å øve og lov til å feile?

Når:  Onsdag 4. juli kl. 10.00
Hvor:  Magazinet, Quality Grand Hotel
Les mer og meld deg på her →
Insert alt text here
Ny dato for møte om sentrumsutvikling
"Sentrumsbutikkenes kappløp mot teknologigigantene"
Frokostmøte onsdag 29. august kl. 9.00 - 10.30

Et mangfold av handel og opplevelser har alltid vært nødvendig for å sikre vitale bysentra.  Samtidig er hele fundamentet for handel nå i endring.  Og det endres raskt, drevet av ny teknologi og endret forbrukeratferd.  Lengst fram i løypa ligger de globale teknologigigantene som Amazon.  
 
Vil butikkene lide samme skjebne som papiravisene, 
og hva betyr dette for sentrum?
Meld deg på her →
Insert alt text here
PopUp presenterer Bang Bang Design
6. og siste deltager som flytter inn i Storgata 24 og PopUp-prosjektet er BangBang Design.  De er et lite grafisk designstudio, etablert i 2010, med tilhold i Kongsberg og Gdansk. I deres portefølje finnes nettsider, plakater, brosjyrer, publikasjoner, logoer, webgrafikk samt klær design, animasjon og illustrasjon. 
 
- Vi er et lite men godt integrert team som liker variasjon og setter pris på nye utfordringer, sier Kasia Postawka i BangBang. - Vi observerer trender i tiden, men går også nye veier utover det som nettopp er ”trendy” og foreslår nye løsninger. Fremfor alt, brenner vi for det vi gjør.
 
For noen år siden begynte vi å lage korte serier designer t-skjorter med originale illustrasjoner. - Vi gjør dem fra bunnen - først velger vi stoffer og utformer stilen, da lager vi illustrasjonene og lagrer filene for silketrykk, forteller Kasia.  Klærne trykkes og syes lokalt av små bedrifter i Gdansk. Målet er topp kvalitet og et originalt og interessant sluttprodukt.
 
I BangBang’s sortimentet finnes barn, dame og herre t-skjorter, dame tunikaer og tekstil bæreposer. I tillegg til «casual» type t-skjorter, har de i det siste produsert en liten serie sykkeltrøyer og sykkelermer av prokvalitet med eksepsjonelle mønstre.
 
Insert alt text here
Nattåpent i sentrum torsdag 21. juni
Forsommerens nattåpent byr på et stort cowboyarrangement midt i Storgata kl. 12-18. Ta med deg ungene, og opplev alt fra cowboy og indianer, indianermaling, gullvasking, hest og prærievogn, gratis pølser til barna og mye mer. 
 
Det at vi har arrangementer i gata er slett ikke noe nytt, men denne gangen er det noe utenom det vanlige siden det viser en ny side av samarbeid mellom byens gatebutikker, Stortorvet senter og KNF. Hver for oss ville det blitt vanskelig, for ikke å si nærmest umulig, å gjennomføre.  Men sammen klarer vi det både økonomisk og praktisk.
 
I tillegg til dette hyggelige samarbeidsprosjektet inviterer byens butikker til skikkelige cowboypriser! Hygg deg med en kaffe eller et måltid på byens kaféer og spisesteder, og nyt atmosfæren i sentrum denne forsommerkvelden.
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser