Insert alt text here
Start jazzen med Bebop & Business
Det er bare 4 dager igjen til det braker løs i byen!  Vi starter festen med Bebop & Business  - jazzfestivalens og Kongsberg Næringsforums samarbeidsprosjekt der vi feirer næringslivet. Dette er vårt felles bidrag til å bygge et positivt omdømme av Kongsberg, det være seg festival eller næringsvirksomhet. 

Daniel Andrè Tande // Rune Bjerke // Geir Håøy // Rune Thoresen // Alexander Stöckl // Christine Meyer // Mats Beldo // Johan Brand // Vilje K. Hagen // Harald Stanghelle // Jan Erik Grindheim // Tor Gustavsen // Tone Risvoll Kværnes // Miss Tati // Marius Neset
Siste mulighet for å bli med på festen →
Insert alt text here
DustBox ble "Beste PopUp"
PopUp Kongsberg har vært åpent fra 23 april til 24 juni i år. Totalt har 6 PopUp-deltakere omsatt for i overkant av 200 000, og over 5000 har besøkt lokalene i løpet av perioden. 
 
De seks deltakerne har vært SwT Design, Makronpikene, Amberley Cosmetics, Dustbox, Cera og BangBangDesign. De seks butikkene, har også konkurrert om å bli kåret til Kongsbergs beste PopUp, det vil si virksomheten som både har lykkes hos kundene, som bringer noe nytt, og som har en god mulighet til å lykkes videre i Kongsberg. Vinneren av årets PopUp får anledning til å benytte lokalene til sitt konsept under Jazz-festivalen. 
Les mer her →
Insert alt text here
Digitalisering i et innovasjonsperspektiv
"Digitalisering i et innovasjonsperspektiv" er en konferanse i regi av Kongsberg Innovasjon, Pan Innovasjon, KNF, Hallingdal- og Buskerud Næringshage som skal bidra til samhandling, hvor man ikke bare belyser og snakker, men også får ting til å skje i etterkant.

Her vil du blant annet møte Stein Terje Dahl, (adm dir. Siva – selskapet for industrivekst), Bent Erik Bjørkli (Vice President Digital Transformation Kongsberg Maritime), Anders Granum (ass. FOU-direktør Statnett), Steinar Evensen (direktør/deleier Conexus), Britt Inger Kolset (Koordinator i SuksIT i Kongsbergregionen) og innovasjonsmiljøene i Siva i Buskerud.

Tid: 13. september kl. 8.00 - 16.00
Sted: KRONA
Les mer her →
Insert alt text here
Ønsker din bedrift et innovasjonsløft?
Innovasjonsløft er et innovasjonsprogram for ambisiøse små og mellomstore bedrifter. Her får du hjelp til gjennomføringen av innovasjonsprosjekter som inneholder konkrete teknologisk tiltak.
 
Programmet skal bidra til at bedriften din videreutvikler seg gjennom fornyelse, økt lønnsomhet og vekst. Du får anledning til å jobbe med din konkrete case med støtte av målrettet undervisning, veiledning og verktøy fra Universitetet i Sørøst-Norge og ledende bedrifter i industrimiljøet på Kongsberg.
 
Innovasjonsløft ledes av Kongsberg Innovasjon med støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling.
Lær mer om Innovasjonsløft her →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser