Insert alt text here
Technology Summit Kongsberg
8. og 9. november ønsker vi hjertelig velkommen til Technology Summit Kongsberg 2018.  Årets tema er "Autonomi & Bærekraft"

Autonome teknologiske løsninger i ferd med å forandre verden slik vi kjenner den i dag, og på en måte vi ikke helt ser rekkevidden av. Utrolige teknologiske gjennombrudd gir uventede muligheter - og konsekvenser.  Ikke minst kan det  hjelpe oss med å løse utfordringer på en bærekraftig måte. 

Ved å knytte det internasjonale teknologisamfunnet sammen med industriens ledere og beslutningstakere, vil årets toppmøte inneholde følgende emner i plenum: Teknologitrender -  Det fremtidige perspektivet på teknologitrender knyttet til autonomi.  Samfunn - Virkningene for samfunnet i en autonom verden.  Kommersialisering - Mulighetene og utfordringene til nye forretningsmodeller og forbrukeradferd.

På talerlisten finner du blant annet:
Ketil Solvik Olsen // Jennifer Vessels // Salvador Baille // Kristin Skogen Lund // Pål Grønsund // Sjur Dagestad // Dr. Tim Moonen // Daniel Susskind // Andreas Ekström 
Les mer og meld deg på her →
Insert alt text here
Spennende mentorprogram
Har du lyst til å være mentor for en student i merkantile fag ved USN i Kongsberg?

Kongsberg Næringsforum (KNF), den internasjonale yrkesorganisasjonen Rotary gjennom Rotaryklubbene i bl.a. Kongsbergregionen og Universitetet i Sørøst-Norge (USN) ønsker å styrke kontakten og integrasjonen ytterligere mellom de merkantile studentene i Kongsberg og arbeidslivet.

For å forberede studentene på hva som venter dem etter fullførte studier lanserer vi nå et mentorprogram for bachelorstudentene ved USNs handelshøyskole på Krona i Kongsberg.
For mer informasjon om programmet se vedlagte invitasjon.
 
Er du interessert i å delta i programmet eller har ytterligere spørsmål, så ta kontakt med Trond Ingar Østgaard på USN eller Heidi Sandvold i Kongsberg i Næringsforum.
Les mer om programmet her →
Insert alt text here
Sentrumskonferansen 2018
Årets sentrumskonferanse går av stabelen i Trondheim 18.-19. september.  Her tas det opp viktige og relevante problemstillinger som berører dere alle.  
 
Fra programmet kan vi bl.a. nevne:
- Suksessfaktorer for et levende sentrum i byen
- Varehandelens betydning
- Hva vil vi med sentrum?
- Fra sentrumsdød til sentrumsglød – levende lokaler i sentrum
- Fra sentrumsregnskap til sentrumsstrategi og sentrumsplan.
 
Dessuten blir det byvandring og sosial aften på Radisson Blu Royal Garden. 

Det hadde vært fint å se flere av dere i Trondheim i september.
 
Les mer og meld deg på her →
Insert alt text here
ColorMeRad
I fjor arrangerte Studentene i Fadderuka Color Me Rad i sentrum – et fargeløp mange av oss husker godt.

Politiet og Kongsberg kommune har også i år sagt ja til dette fargeløpet, noe vi må forholde oss til på best mulig måte. Fargeløpet finner sted tirsdag 21. august.
 
KNF har vært i dialog med fadderstyret og Kongsberg kommune for å finne gode løsninger, nettopp med tanke på våre medlemmer. Resultatet er at de tar flere forhåndsregler i år.
Les mer om årets fargeløp her →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser