Insert alt text here
Technology Summit Kongsberg 2018
Autonomi og Bærekraft
- Potensialet for en bærekraftig teknologi - lokale forandringer har global innvirkning
 
Autonomi og kunstig intelligens er i ferd med å forandre verden som vi kjenner den, og forandringene skjer raskt! Utrolige teknologiske gjennombrudd gir uante muligheter og kan hjelpe oss å løse utfordringer innen en rekke samfunnsområder og ikke minst i industrien på en bærekraftig måte.
Les mer og meld deg på i dag →
Insert alt text here
De første traineene er i gang!
45 nyutdannede søkte seg til traineeprogrammet denne våren og denne uken startet programmets 2 første traineer.
 
Henriette Bakkerud og Ken Tran er begge ansatt i en 18 måneders traineestilling.  Henriette er Kongsbergjente og er utdannet maskiningeniør fra Universitetet i Sørøstnorge.  Ken kommer fra Oslo og er utdannet sivilingeniør (bygg) fra Universitetet i Agder.  I løpet av 18 måneder skal de jobbe i 3 ulike bedrifter innenfor samme bransje. Bedriftene som deltar i årets trainee program er i hovedsak fra, eller har relasjon til, bygg- og anleggsbransjen.
Les mer her →
Insert alt text here
Samarbeid skole - næringsliv
Kongsberg videregående skole og Fagskolen Tinius Olsen inviterer til nettverk for samarbeid skole - næringsliv 26. september.

Temaer for samlingen er hvordan samarbeide til beste for elev og bedrift? 
Se hele invitasjonen og meld deg på her →
Insert alt text here
Ny spalte om våre medlemmer
Vi ønsker nyheter og informasjon fra din bedrift!
 
Som medlem i Kongsberg Næringsforum får du nå muligheten til å sende inn nyheter og informasjon om din bedrift. Dette blir lagt ut på våre hjemmesider, og vil i tillegg bli sendt ut i vårt ukentlige nyhetsbrev som går ut til over 300 mottagere hver fredag. 

Hva er en god nyhet?
Har bedriften flyttet, ansatt nye nøkkelpersoner eller fått spesielle utmerkelser eller priser?  Kanskje vil dere fortelle om nye investeringer, kontrakter, innovasjonsprosjekter?  Eller er det andre hendelser dere har lyst til at resten av Kongsbergs næringsliv skal vite om?

Trenger dere hjelp til å skrive, eller lurer du på om nyheten er "god nok"?  Ikke nøl med å kontakt oss - vi hjelper dere!
Send inn din nyhet her →
Insert alt text here
Se hva som skjer!
Allerede lørdag 15. er det både Boligdag og Matmarked i Kongsberg sentrum. Neste uke samles bygg- og anleggsbransjen i K-40 for å diskutere saker av felles interesse.  26. september kommer Kongsbergs nye Strategi- og Omdømmesjef og presenterer seg, og 11. oktober inviterer vi til en annerledes ettermiddag på Høyt & Lavt. 
Se hva som skjer →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser