Insert alt text here
Vi har vært på studietur
Forrige uke var vi på en lærrerik og spennende studietur til Trondheim.

Etter å ha deltatt på årets Sentrumkonferanse, besøkt både Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Visit Trondheim og Mitbyen Management, rakk vi akkurat å sette beina på hjemlig mark før uværet "Knud" slo seg løs.
Her ser du hva vi lærte og opplevde i Trondheim →
Insert alt text here
Et mere levende sentrum!
Transportøkonomisk institutt gjennomfører på oppdrag for Kongsberg Næringsforum en spørreundersøkelsen blant sentrumsaktører i Kongsberg.

Undersøkelsen skal kartlegge samarbeid mellom ulike aktører for å få et mer levende og attraktivt sentrum. Derfor trenger vi din hjelp til å finne ut hva sentrale aktører tenker sentrumsutvikling.  Hva er viktige utfordringer for å få til et mer attraktivt sentrum? Hvordan kan man samarbeide på bedre måter for å oppnå dette? 

Spørreundersøkelsen tar ca. 8-10 minutter å besvare, og vi håper du tar deg tid til å svare på raskest mulig, og senest innen fredag 28 september.  Spørreundersøkelsen er anonym.
Gå til spørreundersøkelsen →
Insert alt text here
Vi rekrutterer trainee-bedrifter
Vi er nå i gang med rekruttering av bedrifter til kull nummer 2 i trainee programmet. 
 
Vi vil frem mot 1. desember kontakte bedrifter i Kongsbergregionen for å informere om konseptet og for å rekruttere nye deltagerbedrifter. Du kan også kontakte oss direkte for å få informasjon om programmet. Dette er en unik mulighet til å vise frem din bedrift og bransje. Kongsbergregionen har mange spennende jobbmuligheter for personer med høyere utdanning som det er viktig å synliggjøre for å sikre fremtidig rekruttering.
 
Trainee Kongsberg er et samarbeid mellom Kongsberg Næringsforum, Universitetet i Sørøst-Norge (USN) og bedrifter i regionen. For å få vite mer om programmet klikk her, eller ta kontakt med Heidi Jacobsen Sandvold, Kongsberg Næringsforum, tlf. 92838841.
Se hva som sto i Laagendalsposten 19. september →
Insert alt text here
Ny spalte om våre medlemmer
Vi etterlyser nyheter og informasjon fra din bedrift til vårt nyhetsbrev!
 
Har bedriften flyttet, ansatt nye nøkkelpersoner eller fått spesielle utmerkelser eller priser?  Kanskje vil dere fortelle om nye investeringer, kontrakter, innovasjonsprosjekter?  Eller er det andre hendelser dere har lyst til at resten av Kongsbergs næringsliv skal vite om?

Trenger dere hjelp til å skrive, eller lurer du på om nyheten er "god nok"?  Ikke nøl med å kontakt oss - vi hjelper dere!
Send inn din nyhet her →
Insert alt text here
Se hva som skjer!
Etter at høstferien er vel overstått, inviterer vi til åpent møte om Kongsberg Marken mandag 8. oktober. Så er det klart for en annerledes ettermiddag på Høyt & Lavt torsdag 11. oktober, og fredag 12. oktober er det Waterhole der kroppspråket vårt er tema. 
Se hva som skjer →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser