Insert alt text here
Technology Summit Kongsberg 2018
Nye muligheter med bærekraftig teknologi
– lokale endringer gir globale effekter
 
"Myths about the future of work"  Vil maskiner erstatte menneskene? Alle som har en jobb å miste har dette i tankene. Daniel Susskind konfronterer dette spørsmålet og tre utbredte misforståelser vi har om vår automatiserte fremtid, og foreslår at vi i stedet spør «Hvordan skal vi dele rikdom i en verden der det vil være mindre - eller til og med ikke noe - arbeid?

En konferanse for hele næringslivet!
Et allsidig program med noe for alle →
Insert alt text here
Mentorprogrammet - vil du være med?
Lurer du på om du vil eller kan være mentor?

Vi har tidligere søkt etter mentorer til bachelorstudentene ved USNs handelshøyskole på Krona i Kongsberg.  Mange har meldt seg, men vi ønsker oss fortsatt flere.  
 
Onsdag 24. oktober kl. 17.00 er det oppstartsmøte for programmet, der mentorer og studenter møtes for første gang.  Er du i tvil om dette er noe for deg, så er du velkommen til møtet for å se og høre om hvordan programmet fungerer.  
 
Er dette interessant for deg, eller har du spørsmål om programmet, så ta kontakt med Heidi Sandvold i Kongsberg i Næringsforum.

Her kan du lese om programmet >
Kontakt Heidi J. Sandvold om du har spørsmål
Insert alt text here
Folkemøte om Marken
Kongsberg Næringsforum er i gang med en prosess for å finne ut av hvordan Kongsbergmarken skal tas med inn i fremtiden for å møte morgendagens publikummere, samtidig som vi ivaretar arrangementets dype røtter i byens historie.

15. oktober ble det avholdt åpent møte om "Marken" på Norsk Bergverksmuseum, og 13 personer møtte opp for å komme med sine ideèr og innspill til hvordan Kongsbergmarken kan utvikle seg. Håvard Fossbakken,strategi- og omdømmesjef i Kongsberg Kommune, var møteleder og bidro til at alle som satt på innspill og idéer fikk anledning til komme med disse. 
 
Prosessen om Kongsbergmarken er såvidt påbegynt, og vi ønsker oss et bredt engasjement og mange flere innspill.
Les om møtet og se hvordan DU kan engasjere deg →
Insert alt text here
Julegatene
For seks år siden gjorde næringslivet i Kongsberg et stort løft ved å investere i nye, flotte julegater. Tilbakemeldingene er kjempepositive, og det ble en suksess!
 
Kostnadene med å henge opp og ta ned gatene er betydelige. Kongsberg Næringsforum har i alle år tatt ansvar for at det blir gjort. Vi har imidlertid vanskeligheter med å dekke alle kostnadene selv. Derfor spør vi hvert år om et lite bidrag fra hver enkelt næringsdrivende i Kongsberg.  Til sammen dekker disse bidragene over halvparten av kostnadene.
 
Ditt bidrag bidrar til at Kongsberg får et flott julepyntet sentrum som fremmer trivsel og glede og som kan bidra til økt handel. Giverne fremheves i en helsides takkeannonse i Laagendalsposten.
 
Vi håper også i år at de fleste av dere vil bli med på spleisen:
Bidrag kr. 950,- (herav mva kr 190,-).
Kto. nr. 2250 09 40518 (KNF)
Frist 2. november.
 
(Husk å merke innbetalingen med bedriftsnavn for å få det med i takkeannonsen)
Ta kontakt med Irene Hagen om du har spørsmål →
Insert alt text here
Se hva som skjer!
Her finner du vår kalender med møter, forum og andre møteplasser.
Se hva som skjer →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser