Insert alt text here
Om 5 dager braker det løs!
Nå er det bare en uke igjen til Technology Summit Kongsberg 2018 går av stabelen.  Vi har et rikholdig program å by på i år, og håper å se deg i salen.

BYTON – den nye kinesiske utfordreren som vil få andre elbiler til å virke gammeldagse - vil endre en rekke premisser for mobilitet.  BYTONs idéer vil påvirke hele verdikjeden  - fra produksjon til marked til brukeropplevelser! Dr. Hanna Schumacher kommer til Kongsberg.

5G utfordrer eksisterende kommunikasjonsløsninger på en rekke områder.  Med 5G vil vi få se en helt ny takt i digitaliseringen, og mulighetene det det nyet nettet gir byr på muligheter vi ikke har sett tidligere.  CEO Sigve Brekke fra Telenor Group ASA og CEO Bjørn Ivar Moen fra Telenor Norway forteller om sine planer.
 
Og hva skjer med industrien når Espen Sivertsen og Ivaldi Group vil sende filer i stedet for deler? 
Se hele programmet her →
Insert alt text here
Den perfekte julegaven
Å finne julegaver til familie, venner eller kolleger kan være vanskelig! Sentrumsgavekortet er den perfekte gave til alle anledninger, alt fra julegaver, jubileumsgaver, bursdagsgaver, premier osv. Kjøp et sentrumsgavekort så velger mottakeren selv sin egen gave.
 
I Kongsberg sentrum finner du alt hva hjertet, hodet og magen behager. Vi har noe for enhver smak! Gavekortet kan lades fra kr 100,- og opp til kr 10.000,- pr kort.
Les mer og bestill gavekort her →
Insert alt text here
Siste frist for å bidra til julegatene
For seks år siden gjorde næringslivet i Kongsberg et stort løft ved å investere i nye, flotte julegater. 
 
Kongsberg Næringsforum har i alle år tatt ansvar for at dekorasjonene henges opp og tas ned.  Vi har imidlertid vanskeligheter med å dekke alle kostnadene selv.  Derfor spør vi hvert år om et lite bidrag fra hver enkelt næringsdrivende i Kongsberg.   Til sammen dekker disse bidragene over halvparten av kostnadene.
 
Ditt bidrag bidrar til at Kongsberg får et flott julepyntet sentrum som fremmer trivsel og glede og som kan bidra til økt handel.  Giverne fremheves i en helsides takkeannonse i Laagendalsposten.
Se hvordan du kan bidra her →
Insert alt text here
Se hva som skjer!
Her finner du vår kalender med møter, forum og andre møteplasser.
Se hva som skjer →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser