Insert alt text here
En fantastisk Teknologiuke
Hele forrige uke var Krona fylt av barn og unge, lærere og næringslivsfolk.  På ulike arenaer og møtepunkter - men alle med samme mål; ny og spennende kunnskap om teknologi og autonomi!
 
Skoleprogrammet for elever i grunnskolen og videregående skole, seminaret for lærerne i hele Kongsbergskolen og Innovasjonscampen for videregående skole sørget for at det myldret av liv over hele Krona.

Torsdag og fredag var det duket for Technology Summit Kongsberg 2018.  Tema for årets konferanse var "Autonomy and Sustainability", og for de som hadde funnet veien til Musikkteateret ventet spennende foredrag og to store lanseringer fra Telenor og Posten. Teknologibyen Kongsberg ble virkelig satt på kartet disse dagene!
Les mer og se bilder her →
Insert alt text here
Workshop og miniseminar 19. november
Samfunnet er i stor endring som følge av automatisering og ny teknologi. Spesielt vil dette bli synlig innen samferdsel og logistikk de nærmeste årene.

Kongsberg satser på en rolle som nasjonalt testsenter innen bla autonomi for å prøve ut ulike løsninger før de eventuelt gjennomføres ute i den «virkelige» verden.
 
Varelevering og transport er et av områdene det nå skal se på mulige løsninger på og det inviteres derfor til en workshop om dette. Hva vil dette bety for gårdeiere, butikkdrivere, transportører og andre? Har du gode ideer eller produkter du ser kan ha en rolle i dette?
 
Møt opp på workshop den 19. november for å høre mer om mulighetene og få med deg verdifull kunnskap!.
Les mer og meld deg på her →
Insert alt text here
Ledige plasser på Incoterm workshop
«Fra kjennskap til konkurransedyktig kunnskap» - torsdag 15. november kl. 9.00 - 15.30.
 
I samarbeid med International Chamber of Commerce (ICC) inviterer vi til workshop/kurs i Incoterms. Workshopen passer godt for de som har grunnleggende kunnskaper om leveringsbetingelser, men som ønsker å bli sikrere i valg og bruk av Incoterms 2010. Erfaringsutveksling blir en viktig del av workshopen. Nykommere som ønsker en grundig innføring i leveringsbetingelsene vil også ha nytte av dette. Deltagerne deles inn i grupper basert på den erfaringen de har i bruk av Incoterms. 

Dersom dere har spørsmål knyttet til kurset så ta kontakt med Lisbeth G. Kaarem tlf. Tel. 22 56 16 88 / Mobil 900 39 070, epost: lisbeth@iccnorge.no.
Les mer og meld deg på her →
Insert alt text here
Se hva som skjer!
Her finner du vår kalender med møter, forum og andre møteplasser.
Se hva som skjer →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser