Insert alt text here
Trainee Kongsberg ruller videre
Vi er nå i gang med rekruttering av bedrifter til kull nummer 2 til Trainee Kongsberg!

Frem mot 1. desember vil vi kontakte bedrifter i Kongsbergregionen for å informere om konseptet, og for å rekruttere nye deltagerbedrifter til programmet. Traineeprogrammet er en unik mulighet til å vise frem din bedrift og bransje. Kongsbergregionen har mange spennende jobbmuligheter for personer med høyere utdanning, som det er viktig å synliggjøre for å sikre fremtidig rekruttering.
 
3 gode grunner til å bli med
- Velg på øverste hylle
- Profilering
- Enkelt og trygt
 
Traineeordningen gir positive ringvirkninger for involverte virksomheter. Det er med på å styrke omdømmet, og kan bedre samarbeidet mellom virksomhetene som deltar. 
Les mer om Trainee Kongsberg her →
Insert alt text here
Den perfekte julegaven
Å finne julegaver til familie, venner eller kolleger kan være vanskelig! Sentrumsgavekortet er den perfekte gave til alle anledninger, alt fra julegaver, jubileumsgaver, bursdagsgaver, premier osv. Kjøp et sentrumsgavekort så velger mottakeren selv sin egen gave.
 
I Kongsberg sentrum finner du alt hva hjertet, hodet og magen behager. Vi har noe for enhver smak! Gavekortet kan lades fra kr 100,- og opp til kr 10.000,- pr kort.
Les mer og bestill gavekortet her →
Insert alt text here
Årets siste Lederforum
Dagen studenter og yngre arbeidstakere er morgendagens ledere, spesialister og gründere i arbeidslivet.  
 
Millenniumsgenerasjonen motiveres og har andre forventninger til arbeidslivet enn sine eldre kollegaer.  Så hvordan få dem til å fungere sammen med kolleger i ulike aldere og generasjoner? 
 
Trond Østgaard fra USN, gir oss et foredrag som fokuserer på hva som kjennetegner dem, hvilke forventninger de har til møtet med arbeidslivet og ikke minst hvordan forholde seg til dem. 

Årets siste Lederforum holdes i Kongsberg kino i Krona!
Meld deg på her →
Kongsberg Næringsforum gratulerer !
10-års jubileum i K-tech

14. november feiret lærlingbedriften K-tech sitt 10-års jubileum.  Dagen feiret de sammen med en rekke inivterte gjester, taler, mat og omvisning.  Vi gratulerer en av landets aller beste opplæringsbedrifter med dagen! Her kan du lese mer og se bilder fra feiringen >
Kirkens Bymisjon har åpnet kafé for alle i Kongsberg

14. november åpnet Kafé Tråkka sine dører, og vi gratulerer Kirkens Bymisjon med en flott kafé og en fint samlingspunkt i de tidligere bokhandlerlokalene på Tråkka.  Kafé Tråkka er åpen for alle, og vil servere lunsjretter og bakervarer. Vi ønsker kaféen hjertelig velkommen til Kongsberg!  Her kan du lese mer om kaféen>
Insert alt text here
Se hva som skjer!
Her finner du vår kalender med møter, forum og andre møteplasser.
Se hva som skjer →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser