Insert alt text here
Kongsbergskolen til Harstad
Ryktene om samarbeidet mellom utdanningsnivåene og næringslivet i Kongsberg har nådd Harstad, og dette var bakgrunnen for at KNF ble invitert opp for å informere litt mere om Kongsbergskolen. 
 
Det er nylig satt i gang et prosjekt i byen for å se på hvordan Harstadværingene kan strukturere satsningen på realfag og teknologi, og de hadde allerede avholdt tre workshops i prosjektet da de tok kontakt med Kongsberg. Da den fjerde workshopen ble arrangert denne uken sto Kongsbergskolen på agendaen. Tilstede var folk fra ulike bedrifter, næringsforeningen, utdanningssektoren og kommune/fylkeskommune.
 
I tillegg til workshopen ble det også tid til en prat med næringsforeningen i Harstadregionen, samt et innblikk i byen og hvordan handelsstanden og reiselivsnæringen jobbet. En hektisk og tettpakket tur, men det er alltid gøy å kunne fortelle om mye av det gode arbeidet som gjøres i Kongsberg innen utdanning og spesielt Kongsbergskolen.
Les mer om Harstadturen her →
Insert alt text here
Søndag 2. desember tenner vi julegrana
Tradisjonen tro har KNF sørget for at julegatene er oppe, og på søndag tenner vi julegrana på Kirketorget.  Uten bidrag fra næringslivet hadde ingen av delene vært mulig for oss, og vi vil benytte anledningen til å takke de som har betalt inn til spleiselaget for julegatene og de som har gitt søte og gode bidrag til barnas godteposer som nissen skal dele ut 1. søndag i advent.
Se hvem som har bidratt →
Insert alt text here
Den perfekte julegaven
Å finne julegaver til familie, venner eller kolleger kan være vanskelig! Sentrumsgavekortet er den perfekte gave til alle anledninger, alt fra julegaver, jubileumsgaver, bursdagsgaver, premier osv. Kjøp et sentrumsgavekort så velger mottakeren selv sin egen gave.
 
I Kongsberg sentrum finner du alt hva hjertet, hodet og magen behager. Vi har noe for enhver smak! Gavekortet kan lades fra kr 100,- og opp til kr 10.000,- pr kort.
Les mer og bestill gavekortet her →
Insert alt text here
Se hva som skjer!
Her finner du vår kalender med møter, forum og andre møteplasser. Nytt fra 2019 er at vi har publisert datoer for KNFs styremøter, og at du som medlem kan sende inn innspill til saker til disse møtene!
Se hva som skjer →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser