Insert alt text here
Vi vil ha deg med på festen!
Vi vil ha med enda flere på årsfesten, og minner om påmeldingsfristen søndag 11. mars.

Har du glemt å melde deg på?  
Torsdag 15. mars, etter at B2B-messa er lukket, arrangerer vi KNFs aller første Årsfest.  Vi vil fylle Smeltehytta med våre medlemmer og gode samarbeidspartnere!  I tillegg til god mat og hyggelig selskap byr vi på stand-up, utdeling av årets Servicepris og ikke minst KNFs Hederspris som er ny av året.  
 
På en festkveld som dette ønsker vi oss at hele bredden av byens fantastiske og mangfoldige næringsliv kan være tilstede.  Nå håper vi at du og flere av dine kollegaer har lyst og anledning til å dele denne kvelden med oss.  
 
Meld deg på festen her →
Insert alt text here
6 dager igjen - vi er klare!
Over 40 lokale virksomheter kommer til Merge'n Mix på Smeltehytta.  Messa er åpen for alle som vil bli bedre kjent med Kongsbergs næringsliv og hva de har å tilby nettopp deg!  
Gratis inngang.
 
Vi gleder oss til å åpne dørene til vår aller første B2B-messe "Merge'n Mix" torsdag 15. mars kl. 12.00.  I tillegg til alle bedriftene som stiller med egne stands, håper vi at flere ønsker å møtes denne dagen.  Vi håper mange vil ta turen til Smeltehytta og besøke stands fra et variert utvalg fra det lokale næringslivet.

Kongsberg Maritime (KM) er blant de store virksomhetene som deltar. Under åpningen av arrangementet vil Anne Toril Kasin, Development and support manager, Supply Chain og Terje Løver Andersen Category Manager, Supply Chain fra innkjøpsavdelingen i KM snakke med konfransier Per Skøien om hvilke rutiner de har på sine innkjøp. Her vil du også få høre om hvordan en stor og internasjonal bedrift ser på lokale virksomheter som sine leverandører.
Se hvem som kommer med stands →
Insert alt text here
Økonomiske tilskuddsordninger fra BFK
Buskerud fylkeskommunes tilskuddsordninger innenfor næringsutvikling, innovasjon, reiseliv m.m. er nå lyst ut på regionalforvaltning.no og er åpnet for søknader.
 
Det er i år flere nye ordninger. Vær oppmerksom på søknadsfristene, som varierer mellom ordningene.  Kontaktperson i fylkeskommunen er angitt i utlysningsteksten for hver ordning.
Se hvilke muligheter som finnes →
Insert alt text here
Nytt og nyttig fra PST og politiet
Onsdag 21. mars kl. 8.30 – 10.00 (frokost fra kl. 8.00)
 
PSTs åpne trusselvurdering
Nasjonal Trusselvurdering 2018 - hva betyr dette for deg og din bedrift? Fremmede makter bruker konferanser, seminarer og arbeidsplasser til å rekruttere agenter. Slik rekruttering, kartlegging av virksomheter og kritisk infrastruktur og såkalte «nettverksoperasjoner» utgjør de mest alvorlige utfordringene knyttet til fremmede staters etterretningsvirksomhet i år.

Arbeidslivskriminalitet - det angår alle
Næringslivkoordinator Jarl M. Pedersen i Sør-Øst politidistrikt vil informere om politiets arbeid med forebygging, avdekking og etterforsking av arbeidslivskriminalitet. Hvilken rolle kan næringslivet i Kongsbergregionen ta i dette arbeidet? Pedersen vil også berøre hvordan Sør-Øst politidistrikt vil samhandle med næringslivet for å forebygge annen kriminalitet i og mot næringslivet i regionen.
Meld deg på i dag →
Kongsberg Næringsforum SA
Kirketorget 4, 3616 Kongsberg
Tlf.: 32 29 90 50 
Unsubscribe    |    View this email in your browser